Kock till nyöppnade Brasseri Kanalparken

Vill du vara med från start och bygga upp ett helt nytt team? Brasseri Kanalparken söker nu kock med tidigare erfarenhet som vill vara med och bygga upp en varm och personlig känsla hos både gäster och inom arbetsgruppen. Brasseri Kanalparken kommer att servera streetfood och klassiker med vår egen prägel i centrala Motala några minuters promenad från hamnen. Vi kommer lägga mycket vikt vid vår personal och bygga långsiktigt.

Vi är givetvis medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Om tjänsten

På Brasseri Kanalparken kommer vi arbeta med hög intensitet och hög kvalitet. Från köket serverar vi streetfood och klassiker med vår egen prägel med fokus på ett bra hantverk där det mesta lagas från grunden. 

Tjänsten har varierande arbetstider så som luncher, kvällar och helger. Det är en timanställning och vi följer kollektivavtal och gällande löner.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som kock. Du är utbildad inom livsmedelshygien och har goda kunskaper av att laga special- och allergikost. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i grupp och kan organisera och utföra ditt arbete självständigt.

Passar detta in på dig, sök genast! Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök senast: 2022 05 15
Start: Enligt överenskommelse

Skicka personligt brev och CV till jobb@brasserikanalparken.se märk mejlet med Kock