Kökspersonal till nyöppnade Brasseri Kanalparken

Vill du vara med från start  och bygga upp ett helt nytt team? Brasseri Kanalparken söker nu kökspersonal som vill vara med och bygga upp en varm och personlig känsla hos både gäster och inom arbetsgruppen. Brasseri Kanalparken kommer att servera streetfood och klassiker med vår egen prägel i centrala Motala några minuters promenad från hamnen. Vi kommer lägga mycket vikt vid vår personal och bygga långsiktigt.

Vi är givetvis medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Om tjänsten

Är du nybakad student från restauranggymnasiet och vill ut i arbetslivet för arbete i kök eller är du en person med passion för matlagning, stort driv och med en hunger efter att lära dig yrket? På Brasseri Kanalparken kommer vi arbeta med hög intensitet och hög kvalitet. Från köket serverar vi streetfood och klassiker med vår egen prägel med fokus på ett bra hantverk där det mesta lagas från grunden. Hos oss får du introduktion, handledning och stöttning för att klara arbete i kök. Vi kommer stötta dig längs vägen och ge dig möjlighet att växa och utvecklas med målsättning att du ska bli självständig i köket.

Tjänsten har varierande arbetstider så som luncher, kvällar och helger. Det är en timanställning och vi följer kollektivavtal och gällande löner.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i kök och är villig att lägga manken till för att lära dig det du inte redan kan. Du är prestigelös, driven och intresserad av matlagning. Som person tar du gärna initiativ, är lyhörd och ordningsam.

Passar detta in på dig, sök genast! Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök senast: 2022 05 15
Start: Enligt överenskommelse

Skicka personligt brev och CV till jobb@brasserikanalparken.se märk mejlet med Kökspersonal.