Min stora dag

Det finns barn som är på sjukhuset mer än i skolan. Barn som mår för dåligt för att gå till skolan eller leka. Barn som på grund av sin sjukdom eller diagnos inte kan göra det de allra helst vill och som andra barn i samma ålder klarar. En allvarlig sjukdom eller diagnos betyder stora påfrestningar i vardagen för såväl barn som närstående. De Stora Dagarna bidrar med det där lilla extra när orken inte räcker till och det behövs något mer än mediciner.

Stiftelsen Min Stora Dag gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får tusentals barn och unga som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag. De som hittills fått en Stor Dag har tillsammans över 140 olika typer av sjukdomar och diagnoser. Bland annat hjärtsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar, NPF-diagnoser och cancer. 

Vi som startat Brasseri Kanalparken är själva föräldrar till två barn med barnreumatism. Vi vet hur det kan kännas när hela ens vardag fylls av sjukhusbesök och smärta och vi vet vad det kan innebära när ett barn måste avstå det roliga barnkalaset eftersom sjukdomen tar för stort plats i livet. Vi vet också vad det innebär att få se det glittra till i ett barns ögon när det får ett brev från Min stora dag med något särskilt som muntrar upp och ger det där extra för att orka lite till. 

Därför har vi valt att sponsra Min stora dag genom att skänka 15 kronor från varje såld barnportion nuggets. Om du vill ge en gåva till Min stora dag använd QR-koden: