Serveringspersonal till nyöppnade Brasseri Kanalparken

Vill du vara med från start  och bygga upp ett helt nytt team? Brasseri Kanalparken söker nu serveringspersonal med tidigare erfarenhet som vill vara med och bygga upp en varm och personlig känsla hos både gäster och inom arbetsgruppen. Brasseri Kanalparken kommer att servera streetfood och klassiker med vår egen prägel i centrala Motala några minuters promenad från hamnen. Vi kommer lägga mycket vikt vid vår personal och bygga långsiktigt.

Vi är givetvis medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Om tjänsten

Vi söker serveringspersonal som även kan ta plats bakom baren när det behövs. I tjänsten ingår att ta beställning vid borden, ta emot betalning, stå i baren samt att restaurangen alltid hålls snygg och ren.
Du ska kunna möta gästerna med vänlighet, svara på deras frågor och ha nära till skratt.

Tjänsten har varierande arbetstider så som luncher, kvällar och helger. Det är en timanställning och vi följer kollektivavtal och gällande löner.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av servering. Du gillar att ge service till gäst, är en lagspelare, trygg i dig själv och trivs i en miljö med högt tempo. Vi tror att du är motiverad, ödmjuk och målmedveten och värderar tydlighet och kommunikation högt.

Passar detta in på dig, sök genast! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök senast: 2022 05 15
Start: Enligt överenskommelse

Skicka personligt brev och CV till jobb@brasserikanalparken.se märk mejlet med Serveringspersonal